PRISMXR Vega T1 Gaming Fülhallgató – TESZT

A PRISMXR Vega T1 Low Latency fejhallgatót két hónapja használom, és nagyon elégedett vagyok vele. A hangzás mély basszust és tiszta hangot biztosít a VegaBlast technológiának köszönhetően, ami különösen jól jön játék közben, pláne ha te is ráfüggtél a Beat Saber-re meg a Synth Riders-re mint én és zavaró hangkésés nélkül szeretnéd játszani fülhallgatóval. Ezt ZeroDrag technológának hívják, ami révén a fejhallgató késleltetése mindössze 25 ms, így a hang tökéletesen szinkronban van a játékkal vagy filmekkel.

Használtam laptopommal, tabletemmel és telefonommal is, és mindig jól működött. A Super Passthrough technológia lehetővé teszi a 27W gyors töltését a használt eszköznek(Meta Quest 3) anélkül, hogy elfoglalná az USB-C portot.

A PrismXR alkalmazással testre szabhatjuk a hangzást és a beállításokat. A fejhallgató könnyen csatlakoztatható VR headsetekhez, konzolokhoz, telefonokhoz, laptopokhoz vagy PC-khez.

Ha olyan fejhallgatót keresel, ami jól működik a Quest3-mal, miközben tölteni is tudod a headsetet, a PRISMXR Vega T1 jó választás, ráadásul IPX4 vízállósággal is rendelkezik (én ezért edzés közben is használtam, és ott is állta a sarat!). Sokoldalú, megbízható és ár-érték arányban is kiváló, szóval ajánlom:))

Más hasznos Quest 3 kiegészítőről itt olvashatsz.

Ha nem szeretnél lemaradni 30€-ról Quest vásárlás esetén, akkor meg ezt!

Facebook Kommentek