Beetlejuice Beetlejuice (2024)

Ezúttal egy olyan film folytatását néztük meg, aminek az első részét ugyan 1988-ban mutatták be, de mi még nem láttuk. A sztori így is érthető volt, jól szórakoztunk rajta és nem okozott csalódást, mivel az egyetlen elvárásunk éppen egy kis borzongva nevetés volt.

A történet szerint Lydia Deetz (Winona Ryder) szellemlátóként egy olyan talkshow-t vezet, amiben olyan emberekkel beszélget, akiknek kísértetek keserítik meg az életüket. A lányával Astrid-dal (Jenna Ortega), aki egyáltalán nem hisz a szellemekben, elég rossz a kapcsolata és új vőlegénye Rory (Justin Theroux), aki nem mellesleg talkshow-jának a producere, sem túl jó támasza. Amikor meghal az apja, a temetés miatt kénytelen visszatérni Astrid-dal és Rory-val az anyjához, Delia-hoz (Catherine O’Hara) az elhagyott Deetz házba.Itt aztán a lánya a padláson véletlenül megnyit egy átjárót a túlvilágba és ráadásul Rory tudatlanul megidézi a Lydia által annyira feledni vágyott Beetlejuice-t is (Michael Keaton), a túlvilági bajkeverőt, aki még mindig szeretne visszatérni az élők közé.

Ezzel aztán alaposan felkavarodik az élők és a holtak világa, számos viccesen borzongató, groteszk jelenettel és bizarr szereplőkkel.

Jó szívvel ajánljuk ezt a filmet azoknak, akik szívesen néznek szembe nevetve egy elképzelt túlvilággal és így Halloween közeledtével egy kis borzongós szórakozásra vágynak.

🎥 Rendező: Tim Burton

👨‍👩‍👧‍👦 Szereplők: Michael Keaton, Jenna Ortega, Winona Ryder , Catherine O’Hara, Monica Bellucci, Willem Dafoe, Justin Theroux

⏱️ Hossz: 104 perc

🌊 Műfaj: horror fantasy vígjáték

🦝 Kritikát írta: Tabuzz

Facebook Kommentek